Hypotheek

HollandWoont, een nuchtere hypotheek

Ga je op huizenjacht of zijn er veranderingen in je situatie? Goed om te weten wat de mogelijkheden zijn. Hieronder nemen we je mee langs elke stap.

  • 10.000 gelukkige huizenkopers

    We vinden het heel fijn om bijna 10.000 consumenten een goed product tegen een voordelig tarief te bieden en op die manier woonplezier te creëren.
  • 2 miljard aan hypotheken

    2,5 jaar na de livegang van HollandWoont bereikt de hypotheekportefeuille de bijzondere grens van 2 miljard.
  • Bestaat sinds 2019

    Meer dan 650 adviseurs gaven meerdere HollandWoont hypotheekadviezen, 10.000 huizenkopers gingen je voor wat resulteerde in totaal 2 miljard aan hypotheken

Een hypotheek in 7 stappen 💪

Een onafhankelijke adviseur geeft je advies over jouw persoonlijke en financiële situatie en welke hypotheek daar het beste bij past. Ook weet je dan hoeveel je maximaal kunt lenen.

Hypotheek in 7 stappen - afbeelding man en vrouw kijken bedenkelijk
Stap 1

Wat wil je?

Er is veel keuze in soorten woningen. Evenals in de manier waarop je het geld gaat lenen om die woning te kopen. Denk zelf alvast na over je wensen.

Wat wil je?
Hypotheek in 7 stappen - afbeelding jongeman krijgt advies van een goede hypotheekadviseur
Stap 2

Goede adviseur

Het klinkt misschien raar, maar een goede adviseur verdient geld voor je. Hij berekent hoeveel je kunt lenen en adviseert je de hypotheek die het beste bij jouw situatie en wensen past.

Lees meer
NHG hypotheek - Afbeelding man op de fiets
Stap 3

Erop af!

Je hebt een leuke woning gezien. Bij een makelaar of op een online huizensite. Tijd om actie te ondernemen. Via de makelaar regel je een bezichtiging.

Vertel me meer
NHG hypotheek - Afbeelding appels op weegschaal
Stap 4

Belangrijke afwegingen

Een huis koop je voor de lange termijn. Dus kies je de hypotheek ook voor een lange tijd. Probeer daarom samen met je adviseur je toekomst zo goed mogelijk in te schatten.

Lees meer
NHG hypotheek - Afbeelding blokjes kaas met vlaggetjes
Stap 5

Rente aanbod

HollandWoont wil altijd de beste zijn. Dus als de marktrente in die drie weken vanaf het renteaanbod zakt, dan zakt jouw rente gewoon mee.

Vertel me meer
Hypotheek passeren bij de notaris - afbeelding jong stel krijgt hypotheekadvies
Stap 6

Aanbod hypotheken

Tijd om met de verkoper af te spreken wanneer je de woning krijgt. Bij de notaris regel je alle papierwerk en de betaling.

Lees meer

Reken zelf uit wat je kunt lenen

We hebben een handige rekentool gemaakt. Daarmee kun je eenvoudig en snel berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van jouw inkomen. Begin hier.
Bereken je hypotheek

Vind jouw adviseur