Informatie

Voor jou als adviseur

Met een gerust gevoel wonen begint bij het vinden van de juiste hypotheek. Jij als hypotheekadviseur helpt de klant vanaf het begin om deze wens waar te maken. Vind hier de informatie die jou helpt en je zo meer tijd hebt voor de klant.

Wie is HollandWoont

HollandWoont is een duurzame hypotheekverstrekker voor de Nederlandse hypotheekmarkt. Initiatiefnemer is Blauwtrust groep (Quion, De Hypotheker, DMPM en ROMEO). DMPM is als portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van HollandWoont. Acceptatie, administratie en beheer worden door Quion uitgevoerd. Het hypotheekmandaat staat toe dat meerdere investeerders kunnen deelnemen in de financiering waarmee bestendige en competitieve funding gewaarborgd is.

Lees meer

Wie mag HollandWoont aanbieden?

Wil je een HollandWoont hypotheek aanvragen of een beheermutatie uitvoeren en heb je nog geen aanstelling? Meld je dan aan bij één van onderstaande partners:

ROMEO Financiële Diensten

DAK

Meer weten over welke keuze het beste is voor jouw kantoor? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

Bianca van Galen | 06 – 110 383 61
Mark de Bruijn | 06 – 121 281 71

Downloads

HollandWoont is een hypotheeklabel van DMPM.

Formulier Herkomst Eigen Middelen

pdf, 14,920kb
Download

Acceptatiegids mrt 2024

pdf, 1,472kb
Download

Beheergids nov 2022

pdf, 1,519kb
Download

Spelregels bouwdepot

pdf, 210kb
Download

Veelgestelde vragen

 • Ik wil HollandWoont aanbieden, kan dat?

  Ja zeker kan dat!

  Om HollandWoont aan te kunnen bieden heb je een aanstelling nodig. Deze kun je aanvragen bij een van onze distributiepartners. Hieronder vind je deze distributiepartners en de linkjes naar hun website. Klik op de link en vul het formulier in!

  ROMEO:

  DAK

 • Wat is de status van mijn dossier?

  Klik hier om de status van je hypotheekaanvraag te bekijken. Hiervoor heb je je HollandWoont relatienummer(tussenpersoonsnummer) en het nummer van de aanvraag nodig.

Bekijk alle 'veelgestelde vragen'