Dalrentegarantie

De laagste rente

Je wilt zoveel mogelijk geld overhouden om leuk te leven. Logisch dat je liefst de laagste rente betaalt voor je hypotheek. Dat kan bij HollandWoont: dankzij dalrentegarantie.

Jarenlang plezier

Grote kans dat je bij grote aankopen even wacht tot er een aanbieding langskomt. Want van zo’n financieel voordeel heb je vaak jarenlang plezier. Je wist het misschien niet, maar dat kan ook bij hypotheekrente. Tenminste… wél bij HollandWoont. Wij zetten namelijk de laagste rente voor je vast.

Bij ons telt de dip gewoon mee

De rente waarop de hypotheekrente is gebaseerd, verandert voortdurend. Dat gebeurt op de kapitaalmarkt, waar grote partijen geld aan en van elkaar lenen. Soms stijgt de rente, soms daalt die. Dat is een kwestie van vraag en aanbod. Natuurlijk hoop jij op een dipje in het rentetarief voor hypotheken nét op het moment wanneer je adviseur een offerte voor je aanvraagt. Daarvoor ben je bij HollandWoont letterlijk aan het goede adres.

In ons aanbod vind je namelijk om te beginnen al een heel scherpe rente. Die is drie weken geldig. Anders gezegd: als je binnen drie weken hiervoor tekent, dan neem je dit scherpe rentetarief mee als later de hypotheekakte passeert bij de notaris. Maar gedurende die drie weken bedenktijd kan de rente schommelen, en misschien nóg lager worden. Wij beloven: dan krijg jij die laagste rente, de dalrente, ook al duurt die dip maar één dag! Dat bedoelen we met dalrentegarantie.

Wie is HollandWoont?

HollandWoont is er voor hele gewone mensen die niet graag te veel betalen. Gewoon mensen zoals jij en ik. Voor mensen die fijn willen wonen, maar ook nog geld willen overhouden voor vakantie of een leuke hobby.
Over HollandWoont

Verschil dalrente en dagrente

Veel hypotheekverstrekkers bieden ook een soort laagste-rente-garantie aan. Maar dan toch anders, namelijk dagrente in plaats van dalrente. Het is slechts één letter verschil, maar het kan toch anders voor je uitpakken. Bij dagrente telt namelijk de laagste rente van óf op het renteaanbod, óf op de dag dat je bij de notaris zit. Zo loop je dus het mogelijke voordeel van een tussentijds rentedipje mis.

Geen zorgen als de rente stijgt

Wat nu als de rente juist alleen maar gaat stijgen nadat je het renteaanbod hebt gekregen? Da’s simpel: dan is de rente in het renteaanbod de dalrente, en die houd je dus gewoon. Dankzij onze dalrente heb je dus alleen maar kans om er beter van te worden. Het aanbod van dalrente geldt overigens voor de eerste drie weken na de datum waarop het renteaanbod is uitgebracht.