Altijd goed

Stap 5: renteaanbod

Heb je alles goed hebt doorgesproken met je hypotheekadviseur? Dan vraagt deze bij HollandWoont een offerte op. Het rentepercentage hangt af van onder meer de hypotheekvorm en voor welke rentevaste periode je kiest. HollandWoont biedt altijd een scherpe rente tegen gunstige voorwaarden.

Actuele rentetarieven
Renteaanbod hypotheek - Afbeelding blokjes kaas met vlaggetjes
Renteaanbod hypotheek - Afbeelding 2 mannen kijken naar tablet

Renteaanbod & rentevoordeel

Wij sturen je een renteaanbod toe dat past bij je situatie en wensen. Je hoeft hier niet voor te tekenen, dat hoeft alleen bij het hypotheekaanbod. Het renteaanbod is drie weken geldig. Je nieuwe huis wordt nu steeds echter!

HollandWoont wil altijd de beste zijn. Dus als de marktrente in die drie weken vanaf het renteaanbod zakt, dan zakt jouw rente gewoon mee. Dat noemen we de dalgarantie. Zo wordt je hypotheek misschine nog goedkoper…

Vraag je hypotheekadviseur om een onafhankelijk advies.

Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt over je hypotheek. Daarom vraag je de HollandWoont hypotheek altijd aan via een hypotheekadviseur. De hypotheekadviseur is onafhankelijk, dus vrij om voor jou te helpen aan de beste keuze voor jouw situatie.
Vind een goede adviseur
Renteaanbod hypotheek - 2 mannen praten op de bank

Dossier compleet

Jij en HollandWoont zijn het eens over de rente. Tijd om alle papieren bij elkaar te zoeken. Zoals je paspoort of ID-kaart, UWV-verzekeringsbericht, jaaropgaven, loonstrook, een overzicht van je eigen geld, en andere documenten om je dossier compleet te maken.

Een hypotheek in 7 stappen 💪

Een onafhankelijke adviseur geeft je advies over jouw persoonlijke en financiële situatie en welke hypotheek daar het beste bij past. Ook weet je dan hoeveel je maximaal kunt lenen.

Hypotheek in 7 stappen - afbeelding man en vrouw kijken bedenkelijk
Stap 1

Wat wil je?

Er is veel keuze in soorten woningen. Evenals in de manier waarop je het geld gaat lenen om die woning te kopen. Denk zelf alvast na over je wensen.

Hypotheek regelen
Hypotheek in 7 stappen - afbeelding jongeman krijgt advies van een goede hypotheekadviseur
Stap 2

Goede adviseur

Het klinkt misschien raar, maar een goede adviseur verdient geld voor je. Hij berekent hoeveel je kunt lenen en adviseert je de hypotheek die het beste bij jouw situatie en wensen past.

Goede adviseur
NHG hypotheek - Afbeelding man op de fiets
Stap 3

Erop af!

e hebt een leuke woning gezien. Bij een makelaar of op een online huizensite. Tijd om actie te ondernemen. Via de makelaar regel je een bezichtiging.

Erop af!
NHG hypotheek - Afbeelding appels op weegschaal
Stap 4

Belangrijke afwegingen

Een huis koop je voor de lange termijn. Dus kies je de hypotheek ook voor een lange tijd. Probeer daarom samen met je adviseur je toekomst zo goed mogelijk in te schatten.

Belangrijke afwegingen
NHG hypotheek - Afbeelding blokjes kaas met vlaggetjes
Stap 5

Rente aanbod

HollandWoont wil altijd de beste zijn. Dus als de marktrente in die drie weken vanaf het renteaanbod zakt, dan zakt jouw rente gewoon mee.

Rente aanbod
Hypotheek passeren bij de notaris - afbeelding jong stel krijgt hypotheekadvies
Stap 6

Aanbod hypotheken

Jij hebt al je keuzes gemaakt, HollandWoont heeft al jouw papieren bekeken. Het totale hypotheekaanbod ligt nu op tafel.

Hypotheekaanbod
Goede hypotheekadviseur - Afbeelding jong stel krijgt hypotheekadvies
Stap 7

Naar de notaris

Tijd om met de verkoper af te spreken wanneer je de woning krijgt. Bij de notaris regel je alle papierwerk en de betaling.

Naar de notaris

Vind jouw adviseur