HollandWoont: Een nuchtere hypotheek

Bij een groot moment als een hypotheek afsluiten, wil je absoluut weten dat je hypotheek ook bij jouw situatie past. We leggen je daarom hieronder graag uit wat HollandWoont voor jou kan betekenen.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De HollandWoont hypotheek heeft Nationale Hypotheek Garantie. Als je van zekerheid houdt en je aan de voorwaarden voldoet, dan kan dit een goede optie zijn. Lees maar, dan weet je precies hoe het zit.

Lees meer

Hoeveel kan je lenen?

Een woning kopen. Je gaat ervoor! Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen.

Lees meer

Arbeidsmarktscan voor flexwerkers

Goed nieuws: ook voor flexwerkers heeft HollandWoont een hypotheek. Je mag dan wel geen vast arbeidscontract hebben, als het aan ons ligt krijg je wel een vast ‘thuis’! Zónder belachelijk hoge rentes of onmogelijke voorwaarden.

Lees meer

Een hypotheek regel je zo

Ga je op huizenjacht? Goed om te weten hoe een hypotheek werkt. Hieronder nemen we je mee langs elke stap. Ook handig om te weten als je al een woning hebt, en een nieuwe hypotheek zoekt.

Lees meer

Bouwen en verbouwen

Ook daar helpt HollandWoont je mee.

Lees meer

Rentedepot

Kijk jij op tegen de dubbele maandlasten? In veel gevallen moet je een tijdje betalen voor de rente en aflossing van je oude en je nieuwe hypotheek. Voor de rentelasten van je nieuwe hypotheek kun je tijdelijk extra lenen.

Lees meer

Terugbetalen

Je kunt op drie manieren aflossen: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Wat past het beste bij jouw situatie? Kies zelf. En bedenk je je op een later moment? Geen probleem, dan wissel je gewoon.

Lees meer

Duurzaamheid

Groen is goed voor de natuur, jouw woonplezier en je maandlasten.

Lees meer

Onafhankelijk advies

Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt over je hypotheek. Daarom vraag je de HollandWoont hypotheek altijd aan via een hypotheekadviseur.

Lees meer