HollandWoont: Een nuchtere hypotheek

Bij een groot moment als een hypotheek afsluiten, wil je absoluut weten dat je hypotheek ook bij jouw situatie past. We leggen je daarom hieronder graag uit wat HollandWoont voor jou kan betekenen.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De HollandWoont hypotheek heeft Nationale Hypotheek Garantie. Als je van zekerheid houdt en je aan de voorwaarden voldoet, dan kan dit een goede optie zijn. Lees maar, dan weet je precies hoe het zit.

Lees meer

Hoeveel kan je lenen?

Een woning kopen. Je gaat ervoor! Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen.

Lees meer

Een hypotheek regel je zo

Ga je op huizenjacht? Goed om te weten hoe een hypotheek werkt. Hieronder nemen we je mee langs elke stap. Ook handig om te weten als je al een woning hebt, en een nieuwe hypotheek zoekt.

Lees meer

Bouwen en verbouwen

Ook daar helpt HollandWoont je mee.

Lees meer

Terugbetalen

Je kunt op drie manieren aflossen: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Wat past het beste bij jouw situatie? Kies zelf. En bedenk je je op een later moment? Geen probleem, dan wissel je gewoon.

Lees meer

Zelfde huis, nieuwe hypotheek

Niet verhuizen, maar wel je woonlasten omlaag met een nieuwe hypotheek. Mooi idee toch? Kijk of je er je voordeel mee kunt doen.

Lees meer

Een hypotheek na scheiding

Na een scheiding wil je misschien blijven wonen in het huis dat eerst van jullie samen was. Grote kans dat ook de hypotheek van jullie samen was. Die moet dus nu op één naam komen te staan. We helpen je graag om te kijken of dat lukt. Een aantal zaken moet je zelf regelen.

Lees meer

Verhuizen

Wat doe je met je HollandWoont hypotheek?

Lees meer

Duurzaamheid

Groen is goed voor de natuur, jouw woonplezier en je maandlasten.

Lees meer

Onafhankelijk advies

Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt over je hypotheek. Daarom vraag je de HollandWoont hypotheek altijd aan via een hypotheekadviseur.

Lees meer