Line Copy Created with Sketch. Hypotheek

Onafhankelijk advies

Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt over je hypotheek. Daarom vraag je de HollandWoont hypotheek altijd aan via een hypotheekadviseur.

Een adviseur - waarom?

Een HollandWoont hypotheek kan je niet rechtstreeks bij ons afsluiten. De hypotheekaanvraag moet altijd via een hypotheekadviseur verlopen. Die staat je bij met raad en daad. De hypotheekadviseur is onafhankelijk, dus vrij om voor jou te helpen aan de beste keuze voor jouw situatie.

Wat doet mijn adviseur dan?

Een hypotheekadviseur helpt je om de hypotheek te vinden die bij jou past. Daarvoor moeten verschillende zaken duidelijk worden. Jouw financiële situatie. Je toekomstplannen. Werk je? Ga je met pensioen? Heb je een partner? Kinderen? Kom je in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie? Wat gaat die hypotheek je kosten per maand. Al die zaken zoek je uit samen met je hypotheekadviseur. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als de hypotheek akkoord is, regelt je adviseur ook alle praktische dingen. Plus de afspraak met de notaris.

“ 2 Created with Sketch.

Werk je? Ga je met pensioen? Heb je een partner? Kinderen? Kom je in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie?

Hoeveel kost een adviseur?

Een hypotheekadviseur rekent kosten voor het advies dat hij geeft en het werk dat hij voor je doet. De een rekent een bedrag per uur, de ander een vast bedrag voor alles bij elkaar. Je kunt hierover van tevoren afspraken maken.

Vind een adviseur

Met HollandWoont is het afsluiten van een hypotheek een fluitje van een cent. Een onafhankelijk adviseur helpt je met het vinden van het beste product dat bij je past.