Line Copy Created with Sketch. Hypotheek

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De HollandWoont hypotheek heeft Nationale Hypotheek Garantie. Als je van zekerheid houdt en je aan de voorwaarden voldoet, dan kan dit een goede optie zijn. Lees maar, dan weet je precies hoe het zit.

Nationale Hypotheek Garantie - dat is niet verkeerd

De Nationale Hypotheek Garantie - in het kort NHG - is prettige zekerheid. Een hypotheek met NHG past namelijk altijd bij je inkomen. Dat is zeker. Alle controles daarvoor zijn ingebouwd, want NHG werkt met bepaalde regels.

Dat wil zeggen dat je elke maand genoeg geld overhoudt als je je aan die regels houdt. Want je wilt natuurlijk ook gewoon je boodschappen en je vaste lasten kunnen betalen. Bekijk samen met een adviseur welke hypotheeklasten bij jouw situatie passen.

Maar wat als...?

Kies je voor een HollandWoont hypotheek? Dan biedt NHG je extra zekerheid. Bijvoorbeeld als je werkloos of arbeidsongeschikt wordt. Of als je gaat scheiden. De NHG werkt dan als een soort vangnet. En zorgt ervoor dat je niet met een vervelende restschuld blijft zitten. Natuurlijk gelden daar regels voor. Klik hier als je daar meer over wilt weten.

NHG, dat scheelt!

Weet je wat ook zo lekker Hollands is aan een HollandWoont hypotheek met NHG? Het kan je een hoop geld besparen. De kosten zijn laag en je kunt ze in veel gevallen aftrekken van de belasting. En je krijgt een lagere rente. Daar profiteer je elke maand van. Dat kan duizenden euro's schelen over de hele looptijd van je hypotheek.

Wil je meer weten over NHG? Op deze website lees je alles over de mogelijkheden, de beperkingen en de voorwaarden.

Bereken hypotheek

Vind een adviseur

Met HollandWoont is het afsluiten van een hypotheek een fluitje van een cent. Een onafhankelijk adviseur helpt je met het vinden van het beste product dat bij je past.