Line Copy Created with Sketch. Hypotheek

Wie is HollandWoont?

Een hypotheek is niet niks. Er komen veel vragen op je af. Je adviseur kan veel vragen beantwoorden. Maar uiteindelijk maak je zelf de beslissing voor welke hypotheek je kiest. Dan wil je een goed advies en een goed gevoel hebben bij je keuze. Lees hieronder meer over: Wie is HollandWoont? Voor wie is HollandWoont? Waarom kiezen voor HollandWoont?

  • 10.000 gelukkige huizenkopers
  • 2 miljard aan hypotheken
  • Bestaat sinds 2019

HollandWoont

Wie is HollandWoont?

HollandWoont wil jou op een verantwoorde manier, prettig laten wonen. Ons geld komt van binnenlandse en buitenlandse investeerders. Wij maken hele duidelijke afspraken met deze investeerders om ervoor te zorgen dat wij nieuwe en bestaande klanten tijdens de looptijd van de hypotheek kunnen helpen bij hun woonwensen. HollandWoont staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) net als alle grote banken.

Voor wie is HollandWoont?

HollandWoont is er voor hele gewone mensen die niet graag te veel betalen. Gewoon mensen zoals jij en ik. Voor mensen die fijn willen wonen, maar ook nog geld willen overhouden voor vakantie of een leuke hobby. Dus voor mensen met hele normale wensen. En altijd met de zekerheid van Nationale Hypotheek Garantie!

Waarom kiezen voor HollandWoont?

Je kiest voor HollandWoont, omdat je gewoon een goede hypotheek wilt zonder fratsen. Geen complex product of moeilijke teksten, maar een voordelige en goede hypotheek. Onze moderne voorwaarden en scherpe prijs hebben al heel wat klanten blij gemaakt.

“ 2 Created with Sketch.

Meer dan 650 adviseurs gaven meerdere HollandWoont hypotheekadviezen, 10.000 huizenkopers gingen je voor wat resulteerde in totaal 2 miljard aan hypotheken