Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is... Voordelig, zeker en duurzaam...

HollandWoont heeft altijd al scherpe rentes, maar tijdens de HollandWoontWeken weet je zeker dat je goed zit wanneer je kiest voor Nationale Hypotheek Garantie en een rentevastperiode van 20 of 30 jaar vast!

Waar doe je goed aan bij het kiezen van een hypotheek?

Laat je adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur. Zo krijg je voor jouw situatie de best passende hypotheek. Daarnaast moet je vertrouwen hebben in de hypotheek die je kiest, ook al is het geen grote bekende naam. Wij proberen jou het vertrouwen te geven door een hypotheek te maken die voordelig is, zekerheid biedt en oog heeft voor duurzaamheid. Gewoon een goede hypotheek dus, zonder fratsen.

Voordelig

Tijdens de HollandWoontWeken krijg je een enorm scherpe rente bij een rentevast periode van 20 of 30 jaar. Misschien wel dé scherpste! Wie wil er nou te veel betalen voor z'n hypotheek? HollandWoont is de partij voor verstandige Nederlanders die op zoek zijn naar een hypotheek zonder fratsen. Geen ingewikkelde producten of moeilijke teksten, maar gewoon een voordelige en goede hypotheek!

Zeker

NHG biedt een vangnet voor als je onverwachts je hypotheek niet kunt betalen, in scheiding ligt of je baan kwijt raakt. Je offerte voor de HollandWoont hypotheek is 3 weken geldig. Daalt de rente in die 3 weken nog verder, dan krijg jij gewoon de laagste rente. ook al heb je al getekend. Dat noemen we dalrentegarantie. Wel zo eerlijk!

Duurzaam

Duurzaam staat voor energiebesparende voorzieningen die je kunt meefinancieren. Maar duurzaam is ook een hypotheek die lange tijd mee kan. Met de verhuisregeling, neem je je rente mee naar je volgende huis. En los je 100% af zonder vergoeding te moeten betalen.

Ik zie, ik zie...

Vind een adviseur

Met HollandWoont is het afsluiten van een hypotheek een fluitje van een cent. Een onafhankelijk adviseur helpt je met het vinden van het beste product dat bij je past.