Voor jou als adviseur

Met een gerust gevoel wonen begint bij het vinden van de juiste hypotheek. Jij als adviseur helpt de klant vanaf het begin om deze wens waar te maken. Vind hier de informatie die jou helpt en je zo meer tijd hebt voor de klant.

Praktische downloads

Hieronder vind je een aantal materialen die je van pas kunnen komen. 

Acceptatiegids 1 januari 2022

Hier lees je alles over de acceptatievoorwaarden van HollandWoont.

Download

Wijzigingen 1 januari 2022

Hier lees je de wijzigingen in de acceptatievoorwaarden van HollandWoont

Download

Beheergids april 2022

Hier lees je alles over de beheervoorwaarden van HollandWoont.

Download

Bouwdepot spelregels

Hier lees je de regels voor een HollandWoont bouwdepot.

Download

Wie is HollandWoont?

HollandWoont is een duurzame hypotheekverstrekker voor de Nederlandse hypotheekmarkt. Initiatiefnemer is Blauwtrust groep (Quion, De Hypotheker, DMPM en Conneqt Mortgage Distribution). DMPM is als portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van HollandWoont. Acceptatie, administratie en beheer worden door Quion uitgevoerd. Het hypotheekmandaat staat toe dat meerdere investeerders kunnen deelnemen in de financiering waarmee bestendige en competitieve funding gewaarborgd is.

Lees meer over Conneqt

Wie mag HollandWoont aanbieden?

Ca. 500 individuele advieskantoren met een rechtstreekse samenwerking met Conneqt. Heb je dus al een directe aanstelling bij Conneqt dan heb je de mogelijkheid om een HollandWoont offerte aan te vragen. 

Indien je niet één van deze 500 kantoren bent is het tóch mogelijk dat je met HollandWoont kunt werken. Als je aangesloten bent bij de volgende distributiepartners kan je namelijk ook een HollandWoont Hypotheek aanvragen:

  • DAK
  • De Hypotheek Servicer
  • Flexfront
  • Home Invest
  • Huismerk
  • Qualiora
  • SPN Servicer
  • VCN Hypotheek service
  • VKG

Wat is mijn HollandWoont relatienummer?

Als je een rechtstreekse samenwerking met Conneqt hebt, dan heb je van ons een informatiepakket ontvangen met hierin je persoonlijke relatienummer. Ook heb je deze per mail gekregen.

Mocht je jouw relatienummer toch kwijt zijn, neem dan contact op met Sales Support via salessupport@conneqt.nl of via 010 242 1061. Voor acceptatievragen bel je met 010 242 2291.

Wat is het HDN-nummer?

Het HDN-nummer van HollandWoont is 323472.

Wat is de status van mijn dossier?

Klik hier om de status van je hypotheekaanvraag te bekijken. Hiervoor heb je je HollandWoont relatienummer(tussenpersoonsnummer) en het nummer van de aanvraag nodig.