Line Copy Created with Sketch. Hypotheek

Hypotheek met een eigen zaak

Voor jezelf werken komt steeds vaker voor. Volgens de Kamer van Koophandel zijn er inmiddels zo’n 1,2 miljoen fulltime en parttime zzp’ers. En dan nog vele ondernemers met een bv of andere rechtsvorm. Voor jezelf werken is dus heel gewoon. En dus ook een hypotheek krijgen.

Wie A zegt, moet ook B zeggen. Daarom kun je bij HollandWoont zelfs een volledige hypotheek tot honderd procent van de marktwaarde van je nieuwe huis krijgen. Al na een jaar nadat je voor jezelf bent begonnen. Daarvoor moet je al eerder een tijdje inkomen uit loondienst hebben ontvangen én, net als iemand die in loondienst werkt, je huidige inkomen aantonen. Dat kan via een zogeheten Inkomensverklaring Ondernemer. Dit kun je geheel objectief laten opstellen door een van de experts die zijn aangewezen door de Nationale Hypotheek Garantie.

HollandWoont gaat verder
Ben je zzp’er? Ook dan ben je welkom bij HollandWoont. Zolang je voldoende inkomsten en een gezond bedrijf hebt, helpen wij je graag met de aankoop van een huis. Ook bijzonder is dat ook zelfstandigen met inkomsten uit pgb, deelvissers, predikanten, gastouders en raadsleden welkom zijn bij HollandWoont.

Vind een adviseur

Met HollandWoont is het afsluiten van een hypotheek een fluitje van een cent. Een onafhankelijk adviseur helpt je met het vinden van het beste product dat bij je past.