Line Copy Created with Sketch. Hypotheek

HollandWoont: Een nuchtere hypotheek

Bij een groot moment als een hypotheek afsluiten, wil je absoluut weten dat je hypotheek ook bij jouw situatie past. We leggen je daarom hieronder graag uit wat HollandWoont voor jou kan betekenen.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De HollandWoont hypotheek heeft Nationale Hypotheek Garantie. Als je van zekerheid houdt en je aan de voorwaarden voldoet, dan kan dit een goede optie zijn. Lees maar, dan weet je precies hoe het zit.

Lees meer

Hoeveel kan je lenen?

Een woning kopen. Je gaat ervoor! Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen.

Lees meer

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen is goed voor het klimaat en goed voor je eigen portemonnee. Zo zijn je energiekosten een heel stuk lager. Als jij je huis gaat verduurzamen, dan is bij HollandWoont vaak een extra hoge hypotheek mogelijk.

Lees meer

Dalrentegarantie

Je wilt zoveel mogelijk geld overhouden om leuk te leven. Logisch dat je liefst de laagste rente betaalt voor je hypotheek. Dat kan bij HollandWoont: dankzij dalrentegarantie. Grote kans dat je bij grote aankopen even wacht tot er een aanbieding langskomt. Want van zo’n financieel voordeel heb je vaak jarenlang plezier. Je wist het misschien niet, maar dat kan ook bij hypotheekrente. Tenminste… wél bij HollandWoont. Wij zetten namelijk de laagste rente voor je vast.

Lees meer

Hypotheek met een eigen zaak

Voor jezelf werken komt steeds vaker voor. Volgens de Kamer van Koophandel zijn er inmiddels zo’n 1,2 miljoen fulltime en parttime zzp’ers. En dan nog vele ondernemers met een bv of andere rechtsvorm. Voor jezelf werken is dus heel gewoon. En dus ook een hypotheek krijgen.

Lees meer

Wie is HollandWoont?

Een hypotheek is niet niks. Er komen veel vragen op je af. Je adviseur kan veel vragen beantwoorden. Maar uiteindelijk maak je zelf de beslissing voor welke hypotheek je kiest. Dan wil je een goed advies en een goed gevoel hebben bij je keuze. Lees hieronder meer over: Wie is HollandWoont? Voor wie is HollandWoont? Waarom kiezen voor HollandWoont?

Lees meer

Een hypotheek regel je zo

Ga je op huizenjacht? Goed om te weten hoe een hypotheek werkt. Hieronder nemen we je mee langs elke stap. Ook handig om te weten als je al een woning hebt, en een nieuwe hypotheek zoekt.

Lees meer

Bouwen en verbouwen

Ook daar helpt HollandWoont je mee.

Lees meer

Rentedepot

Kijk jij op tegen de dubbele maandlasten? In veel gevallen moet je een tijdje betalen voor de rente en aflossing van je oude en je nieuwe hypotheek. Voor de rentelasten van je nieuwe hypotheek kun je tijdelijk extra lenen.

Lees meer

Terugbetalen

Je kunt op drie manieren aflossen: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Wat past het beste bij jouw situatie? Kies zelf. En bedenk je je op een later moment? Geen probleem, dan wissel je gewoon.

Lees meer

Onafhankelijk advies

Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt over je hypotheek. Daarom vraag je de HollandWoont hypotheek altijd aan via een hypotheekadviseur.

Lees meer

Kosten hypotheek wijzigen

Als je je hypotheek gaat wijzigen kan het zijn dat het verplicht is om advies te krijgen van een hypotheekadviseur. Maar zeker niet in alle gevallen.

Lees meer